Συσκευασίες

Μπορείτε να απολαύσετε τα κρασιά του Οινοποιείου Κων/νου Ν. Πυργάκη, εκτός από τις εμπορικές συσκευασίες και σε άλλες, που ταιριάζουν περισσότερο στις απαιτήσεις σας.

Συσκευασία Ασκού

Όλα τα κρασιά μας διατίθονται σε συσκευασία Ασκού των 5lt, 10lt και 20lt, προστατεύοντας το κρασί από περιβαλλοντικούς παράγοντες. askos

 

 

 

 

 

 

 

 Συσκευασία PET

Όλες οι ετικέτες διατίθονται σε συσκευασίες PET 1,5Lt & 5 Lt . 

 

pet

 Τι είναι η συσκευασία PET;

ΡΕΤ σημαίνει πολυαιθυλένιο, τερεφθαλικό μία πλαστική ρητίνη και μια μορφή πολυεστέρα. Το Τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο είναι ένα πολυμερές που σχηματίζεται με συνδυασμό δύο μονομερών: τροποποιημένο αιθυλενογλυκόλη και καθαρίσθηκε τερεφθαλικό οξύ.

pete resin codeΤο ΡΕΤ είναι ο τύπος του πλαστικού επισημαίνονται με τον κωδικό # 1 επί ή κοντά στον πυθμένα των φιαλών και δοχείων και συνήθως χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία κρασιού, αναψυκτικών, νερό, χυμό  και πολλά άλλα προϊόντα.

Το PET είναι ένα δημοφιλές πακέτο για τα τρόφιμα και τα μη εδώδιμα προϊόντα. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πλαστικό ΡΕΤ για τη συσκευασία των προϊόντων, λόγω της αντοχής του, θερμο-σταθερότητα και διαφάνεια. Οι πελάτες επιλέγουν PET επειδή είναι ανέξοδο, ελαφρύ, επανασφραγιζόμενο, αντιθραυστικό και ανακυκλώσιμο.

 

Member Login

×