Οι Ετικέτες

Νεφέλη - Αγιωργίτικο

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός ξηρός οίνος που παράγεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο. Παλαιώνεται σε καινούρια δρύινα βαρέλια για 10-12 μήνες και παραμένει στη φιάλη για 6 μήνες πριν καταναλωθεί.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά.

Πίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφέλη - Cabernet Sauvignon

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός ξηρός οίνος που παράγεται από την ποικιλία Cabernet Sauvignon.

Παλαιώνεται σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια για 10-12 μήνες.

Διακρίνεται για το βαθύ κόκκινο χρώμα του, για το "γεμάτο" σώμα τουκαι για την "στρογγυλή" γεύση του.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά.

Πίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Merlot Ημίγλυκο

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός Ημίγλυκος οίνος που παράγεται από την ποικιλία Merlot.

Παλαιώνεται σε καινούρια δρυίνα γαλλικά βαρέλια για 10-12 μήνες και παραμένει στην φιάλη για ακόμα 6 μήνες πριν καταναλωθεί.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά. Πίνεται και ως απεριτίφ.

Θερμοκρασία κατανάλωσης 18 βαθμοί Κελσίου.

Member Login

×