Οι Ετικέτες

Αγιωργίτικο Merlot

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Βιολογικό Κρασί

Οίνος ερθρός ξηρός 80% Αγιωργίτικο και 20% Merlot.

Μαλακές στρογγυλές ταννίνες και αρώματα από βύσσινο και κεράσι.

Συνδυάζεται ιδανικά με κόκκινα κρέατα και ψητά.

Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς Κελσίου.

Αγιωργίτικο Ροζέ Ημίξηρο

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Βιολογικό Κρασί

Οίνος Ροζέ Ημίξηρός 100% Αγιωργίτικο κεράσι, δαμάσκηνο και βατόμουρο είναι οι γεύσεις που το χαρακτηρίζουν.

Συνδυάζεται ιδανικά με φρούτα, καλοκαιρινές σαλάτες αλλά σερβίρεται και ως απεριτίφ.

Σερβίρεται στου 10-12 βαθμούς κελσίου.

Παράγεται από σταφύλια βιολογικής γεωργίας Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Κόρινθος.

Νεφέλη - Cabernet Sauvignon

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός ξηρός οίνος που παράγεται από την ποικιλία Cabernet Sauvignon.

Παλαιώνεται σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια για 10-12 μήνες.

Διακρίνεται για το βαθύ κόκκινο χρώμα του, για το "γεμάτο" σώμα τουκαι για την "στρογγυλή" γεύση του.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά.

Πίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφέλη - Αγιωργίτικο

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός ξηρός οίνος που παράγεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο. Παλαιώνεται σε καινούρια δρύινα βαρέλια για 10-12 μήνες και παραμένει στη φιάλη για 6 μήνες πριν καταναλωθεί.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά.

Πίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Merlot Ημίγλυκο

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Παλαιωμένοι Κρασιά

Ερυθρός Ημίγλυκος οίνος που παράγεται από την ποικιλία Merlot.

Παλαιώνεται σε καινούρια δρυίνα γαλλικά βαρέλια για 10-12 μήνες και παραμένει στην φιάλη για ακόμα 6 μήνες πριν καταναλωθεί.

Συνοδεύει κρέατα, κυνήγια και ελαφριά κίτρινα τυριά. Πίνεται και ως απεριτίφ.

Θερμοκρασία κατανάλωσης 18 βαθμοί Κελσίου.

Το Μόρτικο - Ρετσίνα

on Τρίτη, 03 Απριλίου 2012. Posted in Το Μόρτικο

Παράγεται από τις ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτη.

Η οινοποίηση γίνεται με τη μέθοδο της λευκής οινοποίησης με ελεγχόμενη θερμοκρασία, επιλέγοντας αποκλειστικά τον «αφρό» του μούστου επιτυγχάνοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε χρώμα, άρωμα, γεύση, και ποιότητα.

Σερβίρεται στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Σαββατιανό

on Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013. Posted in Βιολογικό Κρασί

Οίνος λευκός ξηρός 100% Σαββατιανό, με διακριτικές γεύσεις εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων.

Συνδυάζεται ιδανικά με σαλάτες, κοτόπουλο και θαλασσινά.

Σερβίρεται στους 10-12 βαθμούς Κελσίου.

Member Login

×